6.6 C
Pals
Dimecres, 8 febrer 2023
- Publicitat -

El contracte de la deixalleria de Palamós, desert per segon cop

Des de l’Administració estan valorant què fer amb el nou concurs i noves possibilitats per saber-ne més detalls a finals de novembre.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Cap empresa s’ha presentat al contracte de gestió de la deixalleria municipal de Palamós, així doncs, és la segona vegada que queda desert. D’entrada, després que quedés desert per primer cop, van augmentar el contracte 50.000 euros perquè, segons vna informar, el problema hauria pogut ser una previsió a la baixa de costos. Així doncs, a l’agost es va millorar el preu de sortida i el contracte era de 356.000 euros, comparats als 295.524 euros de l’abril. Com a la primera vegada, es preveia la possibilitat d’allargar el contracte dos anys amb dues pròrrogues successives d’un any cada una.

Així doncs, des de l’Administració estan valorant què fer amb el nou concurs i noves possibilitats per saber-ne més detalls a finals de novembre. Xavier Lloveras, regidor de Medi Ambient de Palamós:

Actualment és l’empresa Urbaser que es fa càrrec de la gestió de la deixalleria municipal, des del 2015, i ho farà fins que s’adjudiqui un nou contracte. L’emprsa ha de garantir l’obertura de l’equipament en horaris d’hivern i d’estiu, de dilluns a divendres i també dissabte el matí, i no només el servei de la deixalleria mòbil i recollida, sinó també transport dels materials.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

24 municipis del Baix Empordà aposten per les comunitats locals d’energia

Aquest foment de les comunitats locals d'energia per part de la Diputació de Girona va començar l'any 2020.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -