15.7 C
Dissabte, 26 octubre 2024

El Costa Brava aconsegueix empatar en un ambient hostil

El tècnic Òscar Álvarez destacava al final del partit l'esforç dels seus homes davant d'un rival tan necessitat

L’Atlético Sanluqueño tenia marcat aquest partit en vermell per la necessitat de punts que té, i el Costa Brava semblava un rival propici donat que ja ha perdut la categoria.

Però ja de bon principi, s’ha vist un conjunt gironí molt ben plantat i amb ganes de complicar el partit als locals.

A la primera part, intercanvi de cops entre els dos equips però sense moure el marcador.

I a la represa, tot i que els andalusos han començat amb més domini, als 56 minuts l’estadi de El Palmar es quedaria glaçat amb el gol dels blau-i-vermells que establia el 0-1.

El Sanluqueño ha sabut reaccionar ràpid, i al minut 60 ha obtingut la igualada. Tot i l’empenta que els donava aquest gol, han estat incapaços de tornar a batre la porteria d’un Costa Brava molt concentrat.

L’empat no entrava en els plans dels de Sanlúcar de Barrameda, que de 3 possibles punts només en sumen 1, i hauran de suar de valent en els propers partits per aconseguir la permanència-

Per la seva banda, el tècnic Òscar Álvarez destacava al final del partit l’esforç dels seus homes davant d’un rival tan necessitat.

El festival Ítaca anuncia dates i posa a la venda els primers abonaments per a Sant Joan 2025

El festival ÍTACA, Cultura i Acció, celebra la seva edició de Sant Joan a la Platja Gran de l’Estartit amb concerts els dies 20, 21 i 23 de juny. Encara sense artistes confirmats, l'organització ja ha posat a la venda 250 abonaments. L'edició de 2024 va ser tot un èxit, amb cinc plens absoluts i prop de 28.000 espectadors.