11.7 C
Pals
Diumenge, 26 març 2023
- Publicitat -

El festival In-Somni presenta les seves novetats

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El festival In-Somni, que aquest any canvia de dates, del 8 al 12 de juny, anuncia també un canvi d’espais per a la celebració dels concerts; La Mirona, Platea, Yeah! Indie Club, Auditori de la Mercè, la plaça Calbet i Rubalcaba (la popular plaça del Lleó) i el Museu del Cinema són els set escenaris del festival. En ells tindran lloc els concerts més multitudinaris i seran de pagament, però hi hauran també espais -com a la plaça del Lleó o el Museu del Cinema- oberts i gratuïts.A més de la programació musical, el festival té el plaer de presentar en exclusiva a Girona el film que el director Jorge Arenilla s’ha dedicat a Elliott Murphy. Es tracta del documental “The Second Act Of Elliott Murphy”, que es va estrenar a principis d’any, amb gran acollida per part del públic en el prestigiós festival INEDIT Beefeater, especialitzat en el documental musical.També presentaran un audiovisual produït pel propi festival, sota l’explícit títol de “Rock Contra La Guerra ‘” “Cançons d’Amor i Mort”. Es tracta d’un muntatge audiovisual que posa de manifest l’impacte dels conflictes bèl·lics i, com a conseqüència, el llegat musical que han generat i / o generen, amb unes cançons unides pel rerefons bèl·lic. Es podrà veure al Museu del Cinema de Girona.
Les entrades del festival oscil·len dels 5 € als 26 € (depenent del concert). El festival ha posat a la venda un Abonament de 40 €, (des de fa dos mesos i fins al 10 de maig: 30 €!) Que permet l’accés a tots els concerts. Els concerts de la Plaça del Lleó (Calbet i Rubalcaba) són gratuïts, així com les passades del documental i Audiovisual al Museu del Cinema.

Font: Per no dir res

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ramón Moreno serà el candidat socialista a Torroella de Montgrí per les eleccions municipals

El candidat va destacar la necessitat que Torroella tingui una comissaria de la policia local
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -