El Festival Porta Ferrada patrocina el primer equip del Club de Bàsquet de Sant Feliu de Guíxols

El diumenge vinent a la tarda, durant la presentació oficial del club, ja es lluirà.

- Publicitat -

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols es converteix des d’aquest 22 de novembre en patrocinador del Club de Bàsquet de Sant Feliu de Guíxols, concretament del Primer equip sènior de Tercera Catalana, dirigit per Joaquim Costa. El nou patrocinador ja llueix en la samarreta, i donarà imatge dels disset equips que venen al darrera. El diumenge vinent a la tarda, durant la presentació oficial del club, ja es lluirà.

El bàsquet de Sant Feliu de Guíxols, més enllà de l’esport, té finalitat social. Ja des de l’any passat, el club, l’àrea d’Acció social i Esports de l’Ajuntament, la Federació Territorial Gironina i l’empresa de construcció Copayba van acordar subvencionar -amb beques- les quotes als nens i nenes amb risc d’inclusió.

“Amb aquesta aportació del nou espònsor, Porta Ferrada, incidim més en aquesta idea social, i consolidem que cap nen es pugui quedar sense fer bàsquet. Ara mateix tenim dotze becats, i podrem créixer més amb aquests nous patrocinis”, indicava Jordi Pujol, president del Club de Bàsquet de Sant Feliu de Guíxols. “Gràcies, fins ara, a empreses com Copayba, i des d’avui Porta Ferrada, aquest any es podrà ampliar, i això potser fa obrir la porta a nous patrocinis”. A més, el bàsquet guixolenc -que celebra 50 anys- s’uneix al Festival de Sant Feliu (que en fa seixanta) i aprofitaran sinèrgies per organitzar esdeveniments que posin en relleu tots dos elements, els musicals-festius i els esportius del bàsquet.

Des de la Federació gironina s’ha indicat que l’entitat sempre ajudarà aquest tipus d’accions socials, per tal de fomentar que els nens i nenes puguin gaudir del bàsquet i l’esport sense exclusions per raons econòmiques, i s’ha donat les gràcies al club, l’Ajuntament i sobretot els patrocinadors per impulsar-ho.

Des del Festival de la Porta Ferrada, el seu director adjunt del festival, Sergi Rosselló, ha indicat que “és un honor poder fer de patrocinador d’aquest equip, pel que representa el club, els joves, l’esport, i tot els valors que hi van associats. Esport i música són ocis molt sans, i molt contents d’ajudar i contribuir en aquesta missió”. En paraules similars s’ha expressat Marta Barderi, de l’empresa Copayba.

Ha tancat la intervenció el regidor d’Esports, David Oliveras, “unir el bàsquet -que a nivell de ciutat està fent una tasca innegable de creixement- amb una entitat com el Festival Porta Ferrada, o l’empresa Copayba, fa que totes les parts hi guanyin. Des de l’àrea d’Esports, Acció Social i tot l’Ajuntament en general apostem per tal que ningú no es quedi sense poder fer esport”. És, en paraules d’Oliveras, “una associació de win-win”.

Cal recordar que el proper diumenge,  27 de novembre, es fa la presentació oficial del club a la tarda (17.30h, pavelló de la Corxera), amb un partit amb el Palamós.

- Publicitat -