24.4 C
Pals
Diumenge, 23 juny 2024
- Publicitat -

El Festival Portalblau comptarà amb Els Amics de les Arts, Joan Dausà o Judit Neddermann

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La 16a edició del Festival Portalblau dona cabuda a totes les disciplines artístiques amb una vintena de propostes de música, dansa, teatre, poesia, literatura, pensament i fotografia entre el 31 de març i el 5 de setembre. La programació cultural es completa amb unes jornades de formació per a joves i un concurs de bandes emergents.

El festival arranca el 31 de març amb el concert de Roger Padrósa l’Alfolí de la Sal i el següent concert al mateix espai, serà el de Meritxell Noguer el dia 6 de maig.

El juliol serà un mes de propostes ben diverses: una conferència sobre Els sons de la Mediterràniaentre el poeta Carles Duarte i el catedràtic Gianni Ginesi (14 de juliol); el concert de La Helen (15 de juliol); la conferència sobre Victòria de los Àngeles, en l’any del seu centerani (21 de juliol); el teatre de la companyia Xirriquiteula Teatre amb el seu espectacle Girafes (22 de juliol); una conversa literària de la mà de Miriam Cano i Mazen Maarouf (22 de juliol); la poesia de l’espectacle l’Infanticida interpretat per Blanca Llum Vidal i Maria Callís (28 de juliol); el concert de l’Anna Ferrer i un espectacle de teatre i música a càrrec de l’actor Dafnis Balduz i la cantant Anna Borrego (29de juliol).

Durant el mes d’agost, el festival Portalblau 2023 inclou en la seva programació grans noms del panorama actual català com els programats a l’escenari de la Mar d’en Manassa: Pau Vallvé (4 d’agost), Blaumut (5 d’agost),Judit Neddermann (6 d’agost) i GioSymphonia amb Mariola Membrives (7 d’agost) i els programats al Fòrum Romà d’Empúries: Joan Dausà (11 d’agost) i Els Amics de les Arts (12 d’agost). El dia 10 d’agost, l’actor, ballarí i performer Àngel Duran, actuarà a la Muralla Grega d’Empúries.

El festival impulsa dos projectes especialment adreçats als joves. Les II Jornades de Formació, per saber com s’organitza un festival i l’estrena d’un Concurs de Bandes Emergents. Els tres finalistes del concurs actuaran a l’escenari de La Riba, dins de la programació del Festival.

Portalblau 2023 manté els diferents escenaris d’alt valor natural i patrimonial, entre els quals destaquen la Mar d’en Manassa, l’Alfolí de la Sal, el Jardí Clos del Pastor, el Fòrum Romà i la Muralla Grega del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries.

L’entrada El Festival Portalblau comptarà amb Els Amics de les Arts, Joan Dausà o Judit Neddermann ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les estafes per internet es dupliquen a les comarques gironines els últims cinc anys arribant a produir-se’n 23 al dia

Les estafes a través d’internet a la Regió Policial de Girona s’han duplicat els darrers cinc anys. En concret i segons el registre dels Mossos d’Esquadra, s’ha passat de 4.248 delictes d’aquest tipus el 2018 a un total de 8.479 l’any passat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -