Partit de la temporadà anterior del Club Handbol Garbí Femení | Pau Punseti
Partit de la temporadà anterior del Club Handbol Garbí Femení | Pau Punseti

Després de la derrota contra el Banyoles que el Garbí Femení va encarar el passat dissabte, avui a les 16:30h té una nova prova contra un equip que anteriorment ha suposat un problema per l’equip palafrugellenc.

Un UE Sarrià, una mica afeblit respecte a la temporada passada, que ha començat amb mal peu aquest any, encarà un derbi gironí amb nou entrenador: el palafrugellenc i exentrenador del Garbí Femení, Martí Bofill. Aparentment però, continua amb un atac i una defensa, tant contundent i efectiva com sempre. Així doncs, l’equip palafrugellenc haurà d’intentar corregir els errors que van cometre la setmana passada, reforçant la seva defensa i continuant apostant per un atac més ràpid i efectiu a porteria.

Així explica Gerard Ventura, l’entrenador del Garbí Femení, com encaren aquest tercer partit de temporada, després d’assaborir una victòria a fora i una derrota a casa. En destaca que qualsevol dels dos equips pot caure en aquest derbí gironí i que no hi ha cap favorit

 

Per altra banda, l’equip Senior del Club Handbol Garbí de Palafrugell, que juga a primera catalana, avui s’enfronta contra un Molins de Rei que també ha fet un bon inici de temporada.

Un partit molt interessant entre dos equips molt forts, on l’equip local haurà d’estar molt encertat per superar la defensa empordanesa, que és la millor del grup. Un Molins de Rei que no ho posarà fàcil a l’equip d’Oriol Sierra, ja que està dues posicions més amunt en la classificació.