13 C
Dijous, 25 abril 2024

El Girona salva un punt en el temps de descompte

El Girona jugarà dijous que ve contra l'Almeria, i intentarà fer bo el punt obtingut contra el Cadis

Els gironins van poder esgarrapar un empat davant del Cadis, gràcies a un gol d’Stuani en el temps d’afegit.

La primera part va ser força plana, amb un Girona que controlava el joc però que no generava perill.

A l’inici del segon temps, Álex Fernández va aprofitar una indecisió en defensa per adelantar els gaditans.

El gol visitant va provocar uns minuts de desconcert, però poc després el Girona va reaccionar i va tancar el seu contrincant a l’àrea.

A base d’insistència, Vallejo va forçar un penal en un intent de rematada. La pena màxima va permetre Stuani fer l’1-1 en el 102’ per sumar un punt. Cal destacar que, amb aquest penal transformat, l’uruguaià n’acumula 17 de consecutius i estableix un nou rècord a Primera Divisió.

El Girona jugarà dijous que ve contra l’Almeria, i intentarà fer bo el punt obtingut contra el Cadis

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.