10.1 C
Pals
Dimarts, 31 Març 2020

El govern espanyol destinarà 250.000€ a Sant Antoni per reparar els danys del Gloria

Els altres pobles afectats del Baix Empordà esperen noves mesures que també els ajudin

El més llegit

Quatre noves morts amb coronavirus al Baix Empordà

Augmenten les víctimes de coronavirus al Baix Empordà mentre els nous contagis s’estabilitzen

Superat el centenar de positius i la tercera víctima per coronavirus al Baix Empordà

Les xifres de casos de coronavirus al Baix Empordà segueixen creixent, en només un dia hi ha hagut més d'una quarantena de positius en COVID-19

Palafrugell suspèn les Festes de Primavera i el Carroussel Costa Brava pel COVID-19

És una decisió que s’ha consensuat entre l’organització i l’Associació de Colles de Festes de Primavera

Un cop passat l’estat d’alarma, Palamós tornarà a licitar les parades buides del mercat

L’Ajuntament de Palamós ha decidit, un cop s’hagi acabat l’estat d’alarma, posar a concurs públic les onze parades del...

El Ministeri per la Transició Ecològica i Repte Demogràfic de l’Estat Espanyol ha acordat una resolució per la qual es declaren d’emergència les obres per reparar els danys a la costa que va causar el temporal Gloria.

Han valorat els danys en 19,75 milions d’euros, dels quals 5,75 es destinaran a Catalunya, i en concret a les comarques de Girona, se’n destinaran 250.000€, quantitat que serà destinada íntegrament al Passeig Marítim de Sant Antoni i a les seves platges.

Segons les necessitats, es podria augmentar el pressupost invertit.

Joan Manel Loureiro, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, ha dit que “actuen a casa seva perquè el domini marítim de la costa és seu”.

Loureiro també ha dit que “és una llàstima tots els altres pobles” perquè encara no saben d’on arribaran els ajuts per arreglar els desperfectes. “La Setmana Santa ja arriba i han d’estar preparats per rebre visitants”, ha recordat.

L’Alcalde de Platja d’Aro, Maurici Jiménez, ha dit que estan treballant amb el Servei de Costes de l’Estat per poder reconstruir el Passeig Marítim, i que les ajudes al seu municipi arribaran més tard en un segon paquet de mesures.

L’alcalde de Palafrugell, Josep Pifarré, ha dit que de moment encara no tenen “cap confirmació” i que esperen poder arribar a algun acord.

L’alcalde de Torroella, Jordi Colomí, ha dit que el que estan arreglant amb aquestes mesures al municipi no els ha afectat.

 

 

Últimes notícies

Carmen

Carmen, oh Carmen Tu eres tu Y tu padre es un jamón. Carmen, oh Carmen Nos fuimos a pasear Y el rodalias nos atropelló Perdoname,...

Cel tapat a l’espera de precipitacions

Continua el temps ennuvolat amb poca amplitud tèrmica a l'espera de precipitacions cap a final del dia i propera matinada. Demà i sobretot dijous la pluja guanya terreny.

El nou disc de The 1975 arribarà el 22 de maig

The 1975 han fet saber a través del seu mànager que el seu quart disc “The back cover of ‘Notes On A Conditional Form” arribarà el 22 de maig i estarà format per 22 cançons. Jamie Oborne també ha mostrat la portada del disc i la contraportada, així com l’edició de vinil. El disc s’havia…

Ja es pot participar als Premis Literaris El Càlam de Sant Jordi, de Torroella de Montgrí

El termini de presentació de les obres s'acaba el 14 d'abril i el veredicte està programat que es faci públic el 23 d'abril a la plaça de la Vila

Altres notícies