25.3 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

El Govern s’obre a revisar la taxa turística

N'ha parlat la Consellera d'Economia, Natàlia Mas, en la seva intervenció en la recent Tribuna de la Fundació Jordi Comas Matamala.

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La consellera d’Economia i Hisenda, Natalia Mas, s’ha mostrat oberta a obrir el debat sobre la taxa turística i el destí dels seus recursos.  En la seva presentació, la presidenta de la fundació, Carme Hospital, va destacar que les Tribunes de la Fundació esdevenen des de ja fa anys un espai de reflexió sobre el turisme, i que tots els convidats i convidades ho han tractat des de la seva òptica, avui amb una mirada econòmica, ja que la transversalitat del fenomen turístic ho permet.

La consellera Mas ha subratllat la importància del turisme com a motor de l’economia i com a factor de progrés i de relació social que no es pot menystenir. Així mateix, ha destacat que l’increment del pressupost d’inversions de la Generalitat beneficiarà també el sector turístic, tot i que ha reconegut la incertesa econòmica que afecta el sector en els pròxims anys. En aquest sentit, ha estat prudent sobre les previsions i ha assenyalat que la inflació i alts preus de l’energia es mantindran durant els pròxims dos anys.

La Consellera també ha parlat sobre el compromís per un turisme sostenible, un document que ha estat liderat per la direcció general de turisme i que ha estat signat recentment per la Fundació Jordi Comas Matamala. A través d’aquest document, la fundació es compromet a promoure i difondre una cultura del turisme sostenible i responsable, que respecti el patrimoni natural, cultural i social dels territoris.

El col·loqui moderat pel periodista i patró de la fundació, Josep Puigbó, ha generat un debat animat sobre alguns dels aspectes més rellevants de l’actualitat econòmica, fiscal i política. La disposició de la Consellera a debatre sobre la taxa turística i els recursos que se’n deriven ha sigut ben rebuda pels assistents a la Tribuna.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -

Avís per calor intensa al Baix Empordà

Temperatura superior a 35 ºC a l'interior del Baix Empordà amb xafogor a la costa i vent de component sud a la tarda. L'episodi de calor s'intensifica demà i es prolongarà fins dissabte.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -