22.2 C
Pals
Dijous, 18 agost 2022
- Publicitat -

El jutge autoritza un desnonament a Palamós

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Una família que ocupa un habitatge situat al carrer Alba de Palamós haurà de deixar el pis i assumir les costes del procediment judicial pel seu cas. Així ho estableix una resolució del jutjat d’instrucció número 4 de la Bisbal, que autoritza el desnonament de la vivenda. El jutge dona la raó a la part demandant, la immobiliària de CaixaBank, i desestima l’oportunitat d’un lloguer social.

La resolució judicial parteix del fet que l’habitatge va ser ocupat il·legalment per la parella, amb un fill menor d’edat. El pis està situat al número 10 del carrer Alba, que és una via que va des del Passeig del Mar, a l’altura de l’Oficina de Turisme, fins a l’Avinguda Catalunya. La immobiliària BuildingCenter, que pertany a CaixaBank, va presentar una demanda perquè es procedís al desnonament. Els demandats van recórrer, amb el suport de la Taula pel Dret a l’Habitatge de Palamós, i van sol·licitar que la propietat fixés un lloguer social. El jutge, però, resol favorablement a un desnonament per precari. Es tracta d’un mecanisme que permet a un propietari recuperar un immoble que en un moment hagué cedit de forma voluntària o bé en cas que l’habitatge fos ocupat sense el consentiment del titular. La resolució entén que no es donen cap dels supòsits que permetrien una alternativa de caràcter social, perquè no es tracta d’una execució hipotecària ni d’un desnonament per impagament del lloguer.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La ciutat ibèrica d’Ullastret, un jaciment amb molta història encara per descobrir

La ciutat ibèrica d'Ullastret va arribar a tenir una població de 6.000 habitants entre els segles IV i III aC. Amb les seves 15 hectàrees, era considerada capital de la tribu ibèrica dels indiketes, que vivien a les comarques de l'Empordà i la Selva
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -