14.1 C
Pals
Dimarts, 5 desembre 2023
- Publicitat -

El jutge autoritza un desnonament a Palamós

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Una família que ocupa un habitatge situat al carrer Alba de Palamós haurà de deixar el pis i assumir les costes del procediment judicial pel seu cas. Així ho estableix una resolució del jutjat d’instrucció número 4 de la Bisbal, que autoritza el desnonament de la vivenda. El jutge dona la raó a la part demandant, la immobiliària de CaixaBank, i desestima l’oportunitat d’un lloguer social.

La resolució judicial parteix del fet que l’habitatge va ser ocupat il·legalment per la parella, amb un fill menor d’edat. El pis està situat al número 10 del carrer Alba, que és una via que va des del Passeig del Mar, a l’altura de l’Oficina de Turisme, fins a l’Avinguda Catalunya. La immobiliària BuildingCenter, que pertany a CaixaBank, va presentar una demanda perquè es procedís al desnonament. Els demandats van recórrer, amb el suport de la Taula pel Dret a l’Habitatge de Palamós, i van sol·licitar que la propietat fixés un lloguer social. El jutge, però, resol favorablement a un desnonament per precari. Es tracta d’un mecanisme que permet a un propietari recuperar un immoble que en un moment hagué cedit de forma voluntària o bé en cas que l’habitatge fos ocupat sense el consentiment del titular. La resolució entén que no es donen cap dels supòsits que permetrien una alternativa de caràcter social, perquè no es tracta d’una execució hipotecària ni d’un desnonament per impagament del lloguer.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós instal·larà un ascensor per unir la plaça del Pedró amb el Port Marina

Les obres per instal·lar l'ascensor començaran la setmana que ve i tindran un cost de 490.000 euros que assumirà de manera íntegra el Port Marina de Palamós.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -