17.9 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

El llarg camí cap a l’Í-taca

Després de tres mesos de confinament, la música també es prepara per sortir al carrer. Música en viu, us en recordeu? Quan els músics tocaven davant teu, sense una pantalla pel mig. Concerts que no eren en streaming, per entendre’ns.

A l’Empordà, la primera gran cita de la nova normalitat serà el Festival i-Taca. En Fran i la seva colla han pogut salvar part del que havia de ser aquesta edició: només quatre concerts. I em consta que no els ha estat fàcil. La seva tenàcitat ha trobat per sort la complicitat dels ajuntaments valents de la Pera i Corçà. I també la del públic de la comarca, que s’hi ha volcat i està comprant les entrades a un ritme vertiginós.

Hi actuaran, entre altres, El Petit de Cal Eril i Sanjosex. I això, per mi, és una veritable llum al final del túnel. D’entrada per feina, perquè treballo amb aquests artistes i ens era urgent tenir-los de nou als escenaris. Però també en l’àmbit personal. Mentre els turistes ja es preparen per desembarcar i el futbol es reactiva, jo encara no he pogut travessar la Tordera. Almenys, gràcies al festival i-Taca, la setmana que ve em podré escapar a l’Empordà amb l’excusa de la feina i, de com qui no vol la cosa, fer-li un petó a la mama després de tants dies.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios