9.1 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Begur celebra el primer Mercat d’Intercanvi Tèxtil

Cada participant podia portar al Mercat d’Intercanvi Tèxtil un màxim de 10 peces de roba de totes les mides i edats

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El passat dissabte 19 de novembre el Local Polivalent d’Esclanyà va acollir la primera edició del Mercat d’Intercanvi Tèxtil, una nova iniciativa impulsada per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament en el marc de la commemoració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus (EWWR).

I el projecte va resultar tot un èxit organitzatiu i de convocatòria, amb l’assistència de prop d’una vintena de persones. El Mercat d’Intercanvi Tèxtil era un espai obert a la ciutadania on els assistents van poder desfer-se de la roba que ja no s’utilitza i intercanviar-la per altra que està en bon estat. I tot plegat, amb l’objectiu de fomentar la reutilització de la roba i allargar-ne la vida útil, la sensibilització en la reducció dels residus tèxtils que generem, i el consum responsable a les futures generacions entorn a la moda.

A més, la Fundació Humana també va organitzar el taller “Classificació de roba” amb l’objectiu de conèixer la roba que es pot reutilitzar per portar a les botigues de segona mà i la que s’ha de reciclar, la qual no es troba en bon estat.

Cada participant podia portar al Mercat d’Intercanvi Tèxtil un màxim de 10 peces de roba de totes les mides i edats. En cap cas, però, es podia intercanviar roba interior, roba de bany, calçat malmès, ni roba de la llar. Així, les peces a intercanviar havien d’estar en bon estat i havien de complir unes condicions d’higiene acceptables. A més, no s’admetia cap intercanvi monetari i en cap cas es van fer servir diners, sinó tiquets.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -