24.3 C
Pals
Dilluns, 8 setembre 2025
- Publicitat -

El nou Coworking de la Bisbal entra en funcionament

Aquest 2023, l'Ajuntament de la Bisbal planeja organitzar jornades, formacions i trobades relacionades amb l'emprenedoria

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Coworking la Bisbal, situat en l’edifici de l’Ajuntament Vell de la Bisbal ha començat a funcionar. Aquest espai s’ha creat amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria i l’autoocupació en l’àmbit de l’innovació social i la sostenibilitat, i acull iniciatives que busquin millorar el benestar, la igualtat, la inclusió social i la sostenibilitat ecològica de la zona. Actualment, hi han instal·lat les empreses Forward Films, dedicada a la creació de continguts audiovisuals socials amb una vocació de defensa dels Drets Humans, i Las Miradas Compartidas, especialitzada en la creació d’arts escèniques des d’una perspectiva de comunicació no violenta.

El Coworking la Bisbal està obert 24 hores al dia, 365 dies l’any, i ofereix serveis a les empreses instal·lades per cobrir les seves necessitats organitzatives i funcionals. Aquest 2023, l’Ajuntament de la Bisbal planeja organitzar jornades, formacions i trobades relacionades amb l’emprenedoria per ajudar les persones emprenedores i les empreses de nova creació a consolidar la seva activitat durant els seus primers anys de trajectòria professional.

El Coworking la Bisbal s’ha adherit a la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial, una iniciativa de la Diputació de Girona que ofereix assessorament, suport, esdeveniments, formació i programes d’impuls empresarial per a l’emprenedoria.

- Publicitat -
- Publicitat -

Gerard Ruiz: “Amb la recepta del mojito també es pot innovar”

En una entrevista concedida durant la programació especial de Ràdio Capital des de la Fira d’Indians de Begur, Gerard Ruiz, propietari del Rooftop by Gerard Ruiz, explica com combina rom, cafè i fruites tropicals en còctels creatius. També defensa l’ús de producte local per donar personalitat als seus combinats i fer cocteleria amb identitat empordanesa.

Altres notícies