23.2 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

Palamós ha obert les inscripcions per participar en dos cursos de formació professional gratuïts

Els cursos són d'especialista en peix i d'auxiliar de manteniment nàutic, ambdós combinant sessions teòriques i pràctiques amb pràctiques en empresa

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El curs d’especialista en peix s’iniciarà el 17 de gener i tindrà un total de 184 hores lectives. Els participants aprendran a manipular i preparar el peix per a la venda, conservació o cuina, així com la manipulació d’aliments. El curs es realitzarà en horari de matí, de 9 a 13 h, de dilluns a divendres.

El curs d’auxiliar de manteniment nàutic començarà el 20 de febrer i tindrà una durada de 152 hores lectives. Els interessats aprendran sobre el manteniment d’embarcacions, maniobres bàsiques, hivernatge i serveis a port. També es realitzarà en horari de matí, de 9 a 13 h, de dilluns a divendres.

Les persones interessades a participar en aquests cursos han de ser majors de 16 anys, empadronades a Palamós i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya. Poden fer la seva inscripció a l’Àrea de Promoció Econòmica o bé consultar el web promocioeconomica.palamos.cat.

Paral·lelament, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós també ofereix un servei d’orientació i acompanyament en la recerca de feina, així com activitats d’informàtica per a la recerca de feina.

Aquestes iniciatives formen part del projecte “Treball als Barris”, que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones que viuen al municipi i fomentar la seva incorporació al mercat laboral. Així, es pretén donar suport a aquelles persones que es troben en situació d’atur o en risc de caure en aquesta situació, oferint-los formació i orientació per millorar les seves possibilitats de trobar feina.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Massi Baix Ter aconsegueix el doble en una prova de la Copa d’Espanya a Abanilla

Ainara Albert ha quedat primera en la prova i el segon lloc ha estat per Íngrid Ruiz.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -