13.7 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

El nou fill de Julio Iglesias concebut a Sant Feliu de Guíxols

La mare i el cantant van coincidir a la sala de festes Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols l'estiu de 1975 quan Javier Sánchez Santos hauria estat concebut com ha estipulat un jutge a València

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

La sentència ha confirmat que Julio Iglesias té un nou fill com ha estipulat el Jutjat de Primera Instància número 13 de València. Javier Sánchez Santos passa a ser el novè fill del cantant fins que no hi hagi una apel·lació de la sentència. Sánchez va ser concebut l’estiu del 1975 a Sant Feliu de Guíxols, quan la seva mare treballava com a ballarina a la sala Las Vegas.

José Miguel Bort és el jutge de València que ha dictat sentència a favor de Javier Sánchez Santos. El magistrat ha mostrat “l’evident semblança de físic” entre Iglesias i el seu fill. També ha afirmat que “és cert que aquesta semblança podria ser casualitat, tot i que seria una casualitat excessiva i improbable, tenint en compte la semblança i que va ser concebut aquells dies aproximats on la seva mare i Julio Iglesias van coincidir actuant a la mateixa sala de festes, el seu pare biològic fos un tercer”.

El magistrat ha deixat constància que també hi ha proves que van “existir certs contactes entre María Edite Santos i Julio Iglesias“. El motiu és perquè la mare de Javier Sánchez Santos va actuar el 19 de juliol de 1975 en el mateix espectacle que Iglesias. El fill va néixer el 19 d’abril de 1976, just nou mesos després, donant més suport a la sentència del jutjat valencià.

La fiscalia de València i l’advocat de Julio Iglesias ja han anunciat que recorreran la sentència. La fiscal assegura que és perquè aquest cas ja va quedar sentenciat als anys noranta i no era necessari tornar-lo a jutjar, conegut com una excepció de cosa jutjada.

Aquesta no és la primera vegada que Edite va als jutjats amb el seu fill, l’any 1991 ja va presentar una primera demanda contra el cantant espanyol. Malgrat que se’ls hi va donar la raó en primera instància, l’Audiència Provincial va desestimar la sentència favorable en defensar que si Julio Iglesias no es volia fer la prova de paternitat, no implicava que no fos el pare biològic.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Altres notícies