6.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

El nou fill de Julio Iglesias concebut a Sant Feliu de Guíxols

La mare i el cantant van coincidir a la sala de festes Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols l'estiu de 1975 quan Javier Sánchez Santos hauria estat concebut com ha estipulat un jutge a València

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La sentència ha confirmat que Julio Iglesias té un nou fill com ha estipulat el Jutjat de Primera Instància número 13 de València. Javier Sánchez Santos passa a ser el novè fill del cantant fins que no hi hagi una apel·lació de la sentència. Sánchez va ser concebut l’estiu del 1975 a Sant Feliu de Guíxols, quan la seva mare treballava com a ballarina a la sala Las Vegas.

José Miguel Bort és el jutge de València que ha dictat sentència a favor de Javier Sánchez Santos. El magistrat ha mostrat “l’evident semblança de físic” entre Iglesias i el seu fill. També ha afirmat que “és cert que aquesta semblança podria ser casualitat, tot i que seria una casualitat excessiva i improbable, tenint en compte la semblança i que va ser concebut aquells dies aproximats on la seva mare i Julio Iglesias van coincidir actuant a la mateixa sala de festes, el seu pare biològic fos un tercer”.

El magistrat ha deixat constància que també hi ha proves que van “existir certs contactes entre María Edite Santos i Julio Iglesias“. El motiu és perquè la mare de Javier Sánchez Santos va actuar el 19 de juliol de 1975 en el mateix espectacle que Iglesias. El fill va néixer el 19 d’abril de 1976, just nou mesos després, donant més suport a la sentència del jutjat valencià.

La fiscalia de València i l’advocat de Julio Iglesias ja han anunciat que recorreran la sentència. La fiscal assegura que és perquè aquest cas ja va quedar sentenciat als anys noranta i no era necessari tornar-lo a jutjar, conegut com una excepció de cosa jutjada.

Aquesta no és la primera vegada que Edite va als jutjats amb el seu fill, l’any 1991 ja va presentar una primera demanda contra el cantant espanyol. Malgrat que se’ls hi va donar la raó en primera instància, l’Audiència Provincial va desestimar la sentència favorable en defensar que si Julio Iglesias no es volia fer la prova de paternitat, no implicava que no fos el pare biològic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Canvi de temps amb pluja, vent i ambient més fred

Vent de component nord-est, mala mar i pluja en dilluns amb una temperatura màxima molt més baixa que els dies anteriors.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -