Dijous, 25 abril 2024

El Palafrugell encaixa la segona derrota contra el Liceo (3-5)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El Palafrugell suma la primera derrota a casa enfront un dels grans candidats a guanyar l’OK Lliga, el Liceo. Malgrat la derrota, els blanc-i-negres van oferir una bona imatge i van ser a prop de donar la sorpresa.

Durant la primera meitat, els palafrugellencs van ser capaços de no encaixar cap gol durant els primers 17 minuts. Va ser al minut 18 quan David Torres avançava els visitants. Els gallecs van ampliar distàncies al 21′ i van marxar al descans amb un 0-2 gràcies al gol de Marc Coy.

El 0-3 arribava al minut 31′, poc després de la represa, novament amb un gol de David Torres. Pràcticament 60 segons després, els baixempordanesos reaccionaven i anotaven l’1-3 amb gol de Rubén Ruiz. En dos minuts, el Liceo tornava a mantenir l’avantatge de tres gols quan César Carballeira marcava l’1-4. Al minut 37, els gallecs deixaven pràcticament sentenciat el partit amb un 1-5 a l’electrònic, un tant que va ser anotat per Eduardo Lamas.

El conjunt dirigit per Xavier Garcia no es deixava intimidar i va donar-ho tot fins al final. En qüestió d’un minut, i quan restaven cinc minuts pel final, l’equip local s’aproximava al marcador amb un 3-5 amb gols de Pol Vives i Gerard Pujol.

El Palafrugell tanca la tercera jornada en dotzena posició, amb tres punts, ja que acumula una victòria i dues derrotes. El proper dissabte, a les nou del vespre, visitarà la pista del Reus Deportiu, que és cinquè.

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...