Ràdio Capital de l’Empordà condemna la intervenció del govern espanyol als mitjans públics catalans i dona suport als seus professionals

Ràdio Capital de l’Empordà condemna la voluntat del govern espanyol del PP, amb el suport del PSOE i de Ciutadans, d’intervenir els mitjans públics catalans Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i l’Agència Catalana de Notícies, en aplicació de l’article 155 de la Constitució. Denunciem aquesta intervenció com un atac a la llibertat d’expressió i d’informació, principis que com a mitjà de comunicació de proximitat entenem com a fonamentals per la qualitat democràtica de la nostra societat.

Des de la humilitat d’un mitjà de les nostres característiques, des d’aquest racó de l’Empordà volem expressar el nostre suport als professionals d’aquests mitjans, que al llarg de la seva trajectòria han posat de manifest la professionalitat, el rigor i el compromís amb la missió de servei públic que els és pròpia. Els mitjans públics han estat instruments de cohesió social i vehicle per a l’expressió i participació de les diverses perspectives i opinions que configuren la realitat del país. Això també els ha fet referents per a aquells mitjans que modestament procurem treballar amb qualitat en l’àmbit local. Tot el nostre suport perquè puguin continuar amb una tasca tan important.

Pals, 21 d’octubre de 2017