10.5 C
Dijous, 25 abril 2024

El Palafrugell no pot amb un resolutiu Calafell

Suposa a més la primera derrota del Corredor Mató Palafrugell a casa aquesta temporada, i la sisena jornada seguida sense guanyar dels baixempordanesos, que seguiran amb només 6 punts a la part baixa de la classificació.

El Club Hoquei Palafrugell, que rebia la visita d’un rival a priori complicat com el Calafell, no va poder fer valer el factor pista i va perdre davant dels del Baix Penedès per 1 gol a 2. Suposa a més la primera derrota del Corredor Mató Palafrugell a casa aquesta temporada, i la sisena jornada seguida sense guanyar dels baixempordanesos, que seguiran amb només 6 punts a la part baixa de la classificació.

El partit va tenir dos protagonistes clau: per un costat, l’efectivitat dels visitants que ja a la primera part van aconseguir els seus dos gols; i per l’altre, la gran actuació del porter Edo del Calafell que va frenar les escomeses del conjunt local.

El Calafell va resoldre per la via ràpida al primer temps amb dues dianes de Miras i Gabarró respectivament, i es va dedicar a administrar el resultat. El Palafrugell va apretar de valent a la segona part, i fruit d’aquesta pressió el jugador local Borja Ramon va donar esperances establint el momentani 1-2. I la veritat és que els homes de Garcia Balda van intentar empatar el partit fins a l’últim moment, però no van ser capaços de superar un ordenat Calafell ni al seu porter Edo.

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...