Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

El Palamós reacciona i guanya el Lloret

La remuntada dels palamosins va arribar, no sense patiment, amb els gols de Mercader, Alaminos i Müller. Tots tres gols van arribar a l'últim quart d'hora de partit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Després d’una primera part del Palamós en què es va mostrar irreconeixible i va rebre dos gols del Lloret, gran reacció dels baixempordanesos al segon temps per acabar-se imposant per 3 a 2.

Els lloretencs van tenir un inici de partit molt inspirat, i Pol Ros i Marco van batre la porteria d’Ousmane ( que a més es va lesionar, i va deixar el seu lloc al debutant Marwahe). Al descans un inquietant 0-2, i el Palamós que necessitava com fos una reacció. La resposta va arribar, no sense patiment, amb els gols de Mercader, Alaminos i Müller. Tots tres gols van arribar a l’últim quart d’hora de partit, però van servir als de Mario Fernández per sumar per fi una victòria.

Com reconeixia el propi tècnic local, les útimes derrotes contra el Bescanó i el Mataró van fer molt mal, i valorava la remuntada aconseguida contra el Lloret com a molt important per cohesionar el grup. Després de nou jornades disputades, el Palamós suma ara 16 punts, i el seu proper partit serà al camp de la Montañesa.

(Galeria) 8.000 persones omplen els carrers de Verges per veure el pas de la Dansa de la Mort

Verges ha celebrat l'inici de la Setmana Santa amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, atraient uns 8.000 visitants. Aquest esdeveniment històric, que remunta a l'Edat Mitjana, destaca per la processó de cinc esquelets que ballen, simbolitzant el cicle de la vida i la mort. La tradició busca ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb la participació activa dels residents, la nit s'ha omplert de representacions de la Passió de Crist, culminant amb una processó il·luminada per torxes i reafirmant el seu valor cultural.