Divendres, 19 abril 2024

El Palamós cau a casa contra el Prat (0-2)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El Palamós ha claudicat avui a casa contra el Prat, per 0 gols a 2. Els palamosins van ser clarament superats pel rival i no van tenir opcions en cap moment del partit. La derrota manté al degà a dos punts de la zona del descens.

El matx ha començat amb un Prat que es mostrava còmode al terreny de joc i la nul·litat ofensiva dels groc-i-blaus. Malgrat que l’equip visitant s’acostava perillosament a la porteria defensada per Quintanas, cap dels xuts resultava ser una ocasió clara. No ha estat fins al minut 28 quan, en un rebuig, Alberto Padilla anotava el 0-1 a favor del Prat.

A l’inici de la segona part, al 49′, Pau Darbra marcava el gol definitiu pels contrincants dels baixempordanesos. Amb el 0-2, i tota la segona part per endavant, els de Vicenç Fernández no han estat capaços de reaccionar. Només al 80′, un tímid xut de Litus ha estat l’ocasió per retallar distàncies.

Després de la jornada 18, el Palamós és dissetè amb 15 punts i tanca amb derrota l’últim partit a casa de l’any 2017. La setmana que ve hi ha descans i serà el diumenge 17 quan els palamosins tancaran la primera volta de la Tercera Divisió al camp de L’Hospitalet de Llobregat.