El Palamós cau golejat davant del Peralada (0-3)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Peralada-Girona B es va desfer ahir còmodament del Palamós per 0-3. El Degà no va tenir opcions en cap moment del partit, i el rival va fer valdre la seva condició d’equip que disputa dues categories per damunt dels groc-i-blaus. Malgrat tot, l’equip baixempordanès va jugar amb força intensitat i no es va deixar intimidar.

El primer gol del filial del Girona va arribar al minut 23, l’autor del qual va ser Pau Minguélez, gràcies a una passada interior a l’àrea. Els palamosins no van gaudir de grans oportunitats de cara a la porteria contrària. La primera part va ser un monòleg dels xampanyers.

A la represa, el timó continuava a mans del Peralada-Girona B. Al 57′, Muritala va anotar el segon gol del partit, molt ajustat al pal. Tretze minuts més tard, Joel Arimany sentenciava el matx (0-3).

Aquest dimecres, el Degà continua la pretemporada visitant el camp del Granollers (19h). De moment, el balanç és d’una victòria i quatre derrotes.