El Palamós empata a casa (0-0) i continua sense conèixer la victòria

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Els palamosins continuen sumant desencants, i és que continuen sense guanyar després de l’empat avui a l’Estadi Municipal contra la Pobla de Mafumet (0-0). A més, l’equip que dirigeix Vicenç Fernández tan sols ha marcat un gol en els cinc partits que s’han disputat fins ara. Així doncs, la victòria segueix posposant-se.

L’inici del partit no ha estat gens prometedor, donat que al minut 3, els visitants han advertit el conjunt palamosí del seu perill amb un xut que ha anat al pal. Passada aquesta ocasió, el domini del partit ha estat força repartit. L’oportunitat de gol més clara del degà ha arribat al minut 32 en mans de Fran Ochoa, d’una rematada de cap. La Pobla de Mafumet no es deixava intimidar pels de Fernández i ha estat ben a prop d’avançar-se a l’electrònic al 36’, per mitjà d’un xut del seu davanter referent, Burgui. Tots dos equips s’han dirigit cap al túnel de vestidors amb una sensació amarga, perquè no han gaudit de massa oportunitats de gol i, quan les han tingut, no les han pogut materialitzar. Per a més inri, el conjunt baix-empordanès ha anat al descans amb la baixa sensible del central Lluc Banús, que s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït per Cornellà.

A la represa, el degà de Catalunya ha premut l’accelerador, però li costava passar de tres quarts del camp. La Pobla ha estat més desapareguda en la segona meitat del partit, però els palamosins no han tingut cap opció ben clara per endur-se els tres punts. De la segona part, cal destacar, d’entre els pocs tirs a porta que hi ha hagut, un tímid xut de Litus al minut 72.

Així doncs, el Palamós tanca la cinquena jornada de lliga amb un balanç molt negatiu: suma dos punts de quinze i es manté en posicions de descens a Primera Catalana. Aquest diumenge, el conjunt de Vicenç Fernández buscarà la victòria a domicili enfront un rival molt complicat, l’Espanyol B (12:00h).

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...