16.9 C
Divendres, 19 abril 2024

El Palamós es deixa tres punts a Banyoles (1-0)

Al 85', els palamosins van fallar un penal i el Banyoles va acabar amb nou jugadors

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El Palamós va perdre ahir l’oportunitat de sumar la tercera victòria seguida de la temporada. El Degà visitava el camp del Banyoles, on va perdre per la mínima (1-0). Els groc-i-blaus portaven quatre jornades sense conèixer la derrota.

A la primera part, cap dels dos equips va tenir un bon volum d’ocasions de gol. La intensitat la posaven els migcampistes, que es van mostrar molt productius però ambdues defenses es van mostrar prou sòlides. Al minut 39, els de Javi Salamero veien una oportunitat, ja que els del Pla de l’Estany es quedaven amb 10 jugadors sobre el terreny de joc. Els dos conjunts van marxar al descans amb un 0-0 al marcador.

A la segona meitat, els primers dos avisos els van posar els baixempordanesos, gràcies a les accions de Pepu Soler i Raül Garcia. Va ser al 64′ quan el Banyoles es va aproximar a la meta defensada per Marco i Ferrusola va estar a punt de marcar pels locals. Nou minuts més tard, es produïa l’únic gol del partit, marcat per Henry. El davanter banyolí havia defensat els colors del Degà la temporada anterior.

El Palamós va tenir l’oportunitat de tornar a casa amb un punt. A cinc minuts del final, l’àrbitre va xiular un penal a favor dels palamosins. El Banyoles es va quedar amb nou jugadors. Pepu Soler, el màxim anotador baixempordanès, el va fallar.

Amb la derrota, els de Salamero cauen a la vuitena posició amb set punts. El diumenge, a les cinc de la tarda, el Palamós rebrà la visita de l’Argentona, el cuer de la Lliga. Precisament, aquesta jornada van caure golejats per 0-7 contra el líder, el Lloret.