13.7 C
Divendres, 3 maig 2024

El Palamós es retroba amb el triomf

Victòria molt necessària per a un Palamós que surt de les places de descens

Després d’haver encadenat sis partits sense conèixer la victòria, el Degà va poder sumar tres punts en la visita al camp de la Guineueta.

I ho va fer amb força patiment, perquè els locals s’havien avançat amb dos gols, però els palamosins van remuntar i es van acabar imposant per 2 a 3.

La primera part va ser molt fluixa per part dels blau-i-grocs, que van encaixar dos gols. Però un gol de Garriga abans del descans va establir l’1 a 2 i va donar esperances als visitants.

A la represa, el Palamós va millorar posant setge sobre la porteria dels barcelonins. Fruit de la seva insistència, als 72 minuts Faja aconseguiria l’empat a dos gols, i ja en el temps de descompte Izan establiria el 2 a 3.

Victòria molt necessària per a un Palamós que surt de les places de descens, i que ja suma 14 punts.

Verges acull la presentació del capítol dedicat a Francesc Cambó de la sèrie “Ui, si aixequés el cap”

Després del seu pas per Palafrugell i Pals, les presentacions de la sèrie de ficció "Ui, si aixequés el cap" no s'aturen. Aquest dijous 9 de maig serà el torn de Verges, on el guionista de la sèrie, Adrià Pujol i el Director de l'emissora, Miquel Curanta, presentaran el capítol dedicat a la figura de Francesc Cambó. L'accés és gratuït.