18.5 C
Dissabte, 20 abril 2024

El Palamós perd per un dur 4-0 amb el Llagostera

L'equip del Gironès es va mostrar superior en tot moment, malgrat l'actitud competitiva del Degà, que va fallar en atac

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El Palamós segueix sumant minuts de rodatge aquesta pretemporada, i malgrat el bon futbol, ahir va caure estrepitosament al camp del Llagostera (4-0). Sembla que s’estan repetint el principal problema de la temporada passada, que és la manca d’efectivitat en atac. En tot cas, és prou aviat com per començar a extreure conclusions.

Cal dir, però, que el Llagostera va ser superior en tot moment i va noquejar les opcions del Degà des del principi. L’equip del Gironès ja es va avançar a l’electrònic al minut 8, amb un gol de Chico Díaz. El segon tant el va anotar Ousman al minut 22, de xilena. Al 35′, el Palamós va tenir una aproximació que era una bona ocasió, però el rematador no va trobar porteria. A falta de pocs minuts pel final del primer temps, Abel Fàbregas anotava el tercer gol pels llagosterencs.

A la represa, no van passar ni deu minuts per a què arribés la sentència definitiva del Llagostera, amb un gol de Moussa. El Palamós, però, es va seguir mostrant competitiu fins la recta final del matx.

El proper ‘test’ arriba aquest diumenge a casa, contra el Peralada-Girona B, un equip de Segona Divisió B. El partit tindrà lloc a les vuit del vespre.

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.