El Palamós segueix endinsat en una mala dinàmica (1-3)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts

Malgrat el bon joc que desplega sobre el camp, el Palamós està mancat d’efectivitat. I això condemna al degà de Catalunya a uns resultats gens favorables. Aquest diumenge ha sumat la cinquena derrota en tan sols set jornades i, en conseqüència, continuen endinsats al pou del descens, en última plaça. En aquesta ocasió, ha estat a l’Estadi Municipal contra l’Ascó, que s’ha imposat al conjunt baixempordanès per 1 a 3.

Des de l’inici del partit, els palamosins mostraven molta iniciativa i dominaven el partit. De fet, el primer avís va arribar en mans de Marc Medina, que va rematar a la meta contrària al minut 8, però el xut es va desviar. Els de Vicenç Fernández seguien assetjant l’àrea asconenca sense èxit, però sí amb molt de perill: es va poder avançar al 15′ el degà amb una doble ocasió, però sens dubte la més clara la va tenir Marc Vilà tres minuts després.

A partir del minut 25, l’Ascó va fer les primeres aproximacions, però sense massa precisió. Ha estat al minut 31 quan un greu error de Quinti, porter del Palamós, ha avançat a l’equip tarragoní mitjançant un gol de Sergi Moreno, que va marcar a plaer. Els baixempordanesos es dirigien al túnel de vestidors amb una sensació amarga, perquè estaven dominant clarament el matx però no aconseguien perforar la porteria del rival.

A la represa, el bon ‘feeling’ del conjunt de Fernández es mantenia. De fet, al minut 54, Marc Vilà igualava l’electrònic. Al minut 63, Vilà es va retirar del terreny de joc i Vicenç Fernández va donar l’oportunitat de debutar a Marc Crespo –jugador que ha incorporat aquesta mateixa setmana el Palamós-. Cinc minuts després, les possibilitats d’endur-se el partit es reduïen pels palamosins, ja que Víctor Bertomeu transformava la pena màxima que havia xiulat l’àrbitre per mans de Cano, central palamosí. El matx quedava sentenciat al 74′, quan novament Bertomeu ha marcat de penal per posar l’1 a 3 a favor de l’equip dirigit per Santi Castillejo. Els dos penals, però, han estat força dubtosos.

El degà de Catalunya tanca la setena jornada en última posició, amb dos punts. Es troba a tres punts de la zona que trauria l’equip palamosí del descens. El proper diumenge, a les dotze del migdia, els palamosins visitaran el camp del Granollers, que és quinzè amb set punts.