El Palamós s’imposa al Can Vidalet (3-4)

Pepu Soler, autor de dos dels gols, segueix com a Pitxitxi amb 10 tants

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

A Palamós torna el somriure. Després d’un empat i una derrota, la victòria ha tornat. Els groc-i-blaus han sumat tres punts a domicili, en un dels camps més complicats de la categoria. Fins a set gols s’han anotat en aquest partit, amb un resultat final de 3-4.

Els locals han volgut tenir la iniciativa des del principi i al minut nou, ha marcat Eslava l’1-0. Els de Salamero han reaccionat força ràpid i el màxim golejador de la categoria, Pepu Soler, ha reestablert l’empat a l’electrònic des del punt de penal. El Can Vidalet ha aprofitat la seva segona ocasió i també l’ha convertit en gol al 21′, per mitjà de Raül Capitán.

A la segona meitat, els palamosins han mostrat més ambició i s’han situat clarament com a dominadors del partit. Al 60′, Genís Balaguer marcava el segon pels baixempordanesos. La capgirada del ritme del partit era definitiva quan el Palamós es posava per davant, amb una xilena d’Àlex Fajardo al 69′.

Tretze minuts havia durat l’eufòria a la banqueta del Degà, perquè anotava el 3-3 Raül Capitán. Però la solvència en atac del Palamós els ha fet tornar-se a posar per davant, amb un gol de Pepu Soler al 84′, que era el 3-4 definitiu.

Amb aquesta victòria, el Palamós puja fins a la setena posició amb 11 punts. El proper diumenge, a les cinc de la tarda, rebran la visita de La Jonquera, que és catorzena amb set punts.