17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

El Parlament fa un primer pas en el projecte del tren de la Costa Brava

El Parlament de Catalunya instarà el Govern de la Generalitat a fer un estudi de viabilitat del projecte. Així es va decidir quan tots els grups van aprovar la moció presentada per En Comú Podem amb les abstencions de VOX i Ciutadans.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Primer pas en l’estudi del projecte del tren de la Costa Brava.El Parlament de Catalunya instarà el Govern de la Generalitat a fer un estudi de viabilitat del projecte. Així es va decidir quan tots els grups van aprovar la moció presentada per En Comú Podem amb les abstencions de VOX i Ciutadans. Recordem que el projecte uniria els diferents municipis al voltant de les Gavarres i amb possibles ramals a l’aeroport de Girona-Costa Brava, Banyoles-Besalú-Olot, Lloret de Mar o Torroella Montgrí. A part de funcionar com un tren entre municipis, però, també podria entrar a les àrees urbanes com a tramvia.

Marc Parés, diputat d’En Comú Podem, explica en declaracions a Ràdio Palamós que estan satisfets perquè consideren que millorar les connexions i la mobilitat entre els municipis gironins és una necessitat. Asseguren que el tren-tram de la Costa Brava solucionaria problemes de mobilitat interns (entre municipis) però també problemes amb les connexions amb Barcelona, per exemple.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -