7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

El PDeCAT de Torroella protesta pel rebuig a debatre una consulta sobre els correbous

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Si l’Ajuntament de Torroella l’hagués acceptat, aquest dimecres s’hauria celebrat un ple extraordinari per debatre una consulta sobre els correbous. Però no ha estat així perquè l’alcalde va assegurar que aquesta demanda del Partit Demòcrata i els independents COET no tenia fonaments. La decisió de no celebrar el ple es va adoptar al·legant que el tema ja es va debatre en el polèmic plenari de l’any passat, quan es va aprovar una moció del Partit Animalista.

Tot i això, el PDeCAT s’ha presentat aquest dimecres a l’ajuntament com si el ple estigués convocat per l’alcalde. El partit que lidera Jordi Cordon reivindica un punt de la Llei municipal i de règim local, que estipula que si un alcalde no convoca el ple extraordinari en 15 dies, la sessió queda convocada automàticament al cap de deu dies feiners. Els regidors del PDeCAT són els únics que s’hi han presentat.

Cordon va denunciar-ho a la delegació de Governació a Girona. El delegat s’ha adreçat a l’alcalde Josep Maria Rufí per demanar-li la informació sobre aquest debat, segons ha avançat el Diari de Girona i ha pogut confirmar Ràdio Capital. Els serveis territorials de Governació també li han recordat la regulació dels plens extraordinaris. L’alcalde no ha volgut fer declaracions sobre aquest assumpte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -