Representació del Pessebre Teatralitzat / Ajuntament de Begur

El Pessebre teatralitzat de Begur va començar les representacions ahir a la tarda. És la seva segona edició i més de 200 persones el van visitar en el seu primer dia. Aquest està  organitzat pel grup de teatre Mutis amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Els visitants van poder gaudir del pessebre vivent que, enguany, té més quadres que en l’edició anterior. S’ha passat de 6 a 8 i el nombre de figurants també ha augmentat, en total 70 persones van participar activament en els 8 quadres. Pel que fa a l’espai hi ha hagut modificacions, actualment n’hi ha més i això ha fet que el recorregut canvïi respecte l’any passat.

Abans que comencés la representació, hi va haver a l’Església Parroquial del poble el Concert de Nadal a càrrec de la Coral de Begur dirigida per Jaume Marquès. La coral begurenca va interpretar disset peces, totes elles nadalenques i de països diferents.

NOUS QUADRES

Els nous quadres d’aquesta edició són els d’Herodes i Fúries de l’Infern, que complementen els del Mercat, Anunciació, Casa hostaler Ismael, Anunciació als pastors, Caganer i Naixement. El recorregut comença a la plaça de la Vila i finalitza davant l’ermita de Sant Ramon.

Les properes representacions del Pessebre teatralitzat de Begur tindran lloc el dissabte 29 de 18 a 20h. El seu director, Joan Serrano, afirma que vindrà més gent en la segona funció. El pessebre ja està consolidant com una tradició nadalenca de Begur.