El ple de Platja d’Aro decidirà si s’ha de penjar la pancarta dels presos polítics

El futur alcalde, Maurici Jiménez (PSC), ha anunciat que ho durà al plenari municipal perquè els grups ho decideixin i en debatin

La façana de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro en una imatge d'arxiu

El ple de Castell-Platja d’Aro decidirà si es penja la pancarta de suport als presos polítics. El futur alcalde, Maurici Jiménez (PSC), ha anunciat que ho durà al plenari municipal perquè els grups ho decideixin i en debatin. I que ell acatarà el que s’hi decideixi.

Maurici Jiménez ho ha explicat en una entrevista a Ràdio Capital.

Ara per ara, la presència de la pancarta al balcó de l’Ajuntament té els vots garantits de Junts per Catalunya i Esquerra Republicana. Sumen 9 dels 17 regidors, a un de la majoria absoluta. Caldria un altre vot a favor, de la Vall d’Aro en Comú, de SOM o del PSC, perquè la proposta tirés endavant. Donem per fet que Ciutadans hi votarà en contra.

La pancarta en contra de l’empresonament del govern Puigdemont es va penjar quan van ser enviats al centre penitenciari i s’havia mantingut fins que la Junta electoral va obligar a retirar-la perquè ens trobàvem en període electoral general i municipal. Després del 26M, es va tornar a penjar.

Escolta l’entrevista sencera a Maurici Jiménez