8.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

El pont de Torroella

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El pont de Torroella
Loading
/

L’ajuntament de Torroella, ha renovat el pont del Ter vell a l’Estartit i mentre en llegia la notícia, em va venir al cap l’any en què es va fer nou el pont d’entrada a Torroella venint de Pals.

Els que som de per aquí, cada any apel·lem a tot el santoral i a les famílies de polítics, turistes i conductors que en època de bon temps, col·lapsen la carretera des de la maleïda entrada, fins ben bé passada la corba del càmping “delfín verde” i ja en aquell punt, són habituals les maniobres de conductors que giren cua després de caure en la trampa.

Doncs bé, alguns vam celebrar “joiosos” la notícia que es feia nou el pont d’accés a Torroella i alguns ingenus com jo, vam creure que la nova infraestructura es dotaria de dos carrils per sentit permetent a la gent que va cap a l’Estartit, que pogués agilitzar la marxa evitant contribuir a aquella ratera en què es converteix.

finalment vam veure atònits com el flamant pont nou, mantenia un carril per sentit i el nou ample del pont, servia per fer-hi vorals per passejar. En aquella època, ens preguntàvem… per passejar a on, collons! Cap a la rotonda?

Tot això ve a tomb, perquè ja fa un mes i mig ben bo, el conseller de territori i sostenibilitat, Josep rull, va venir a l’Empordà a fer un Rajoy. És a dir, a prometre inversions en infraestructures a la zona i els alcaldes de per aquí, tots contents mentre esperem (i no dubto que així sigui) que la cosa es comenci a moure. Dono per fet que aquest estiu res no canviarà, però esperem que la “pasterada” que el Conseller (que per cert no se’ns vol posar al telèfon) va comprometre, estigui lligada i ben lligada, perquè en matèria política venen temps moguts i ja en parlarem on serem quan tot això s’hagi de començar a projectar i executar. Mentrestant, seguirem fent la cua de Torroella fins al Delfín verde, mentre reneguem i apel·lem als familiars dels responsables del sidral.

Almenys en tot això hi ha una cosa bona. Just allà Ràdio capital s’hi sent tan bé, que és ben bé un gust, tu.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols aprova un paquet de mesures per fer front a l’augment del preu del lloguer al municipi

Està previst estudiar possibles modificacions del planejament urbà, així com detectar habitatges de grans tenidors buits.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -