2.3 C
Pals
Dilluns, 17 gener 2022
- Publicitat -

El porta a porta s’estendrà per tot palafrugell

Aquesta reforma s'aplicarà a al nucli de Palafrugell, però no afectarà als nuclis de platja ni en determinades zones puntuals del poble.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Així ho ha avançat l’alcalde Josep Piferrer a Ràdio Palafrugell, un dels aspectes que més preocupa als palafrugellencs. Per tal de fer front el problema s’ha anunciat que el cosistori disposarà d’un nou contracte d’escombraries. Encara s’hi està treballant, però estendrà el servei de porta a porta per tot el nucli de Palafrugell, una mesura clau per, segons Piferrer, acabar amb l’incivisme.

La neteja viària i la recollida d’escombraries són uns dels temes més recurrents en la política municipal de Palafrugell. No obstant això, l’alcalde considera que Palafrugell no és un poble brut, malgrat que tampoc estigui net del tot. Una de les estelles que no permeten que estigui completament net és l’alt índex d’incivisme, un fet difícil solució. És per aquest motiu que s’ha modificat el contracte d’escombraries, implantant la recollida porta a porta.

Per altra banda, els nuclis de Calella, Llafranc i Tamariu romandran sense canvis, ja que el fet que molts domicilis no siguin estables fa dubtar quina és la millor decisió.

Piferrer explica que en breu es redactaran els plecs i que la previsió és que el canvi arribi al darrer trimestre del 2022. D’aquí la puja del 5% en la taxa d’escombraries de l’any vinent, segons justifica Piferrer. A més, també comenta que estan presentant el nou contracte a les associacions de veïns, un nou dociment que permetrà tenir nova maquinària per a la neteja viària i aconseguir un centre més net.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’explosió del volcà de la Polinèsia també sacseja el Baix Empordà

Un tsunami provocat per l'erupció submarina del volcà Hunga Tonga-Hunga Ha'apai ha causat greus danys materials al pacífic. Al Baix Empordà també ha arribat l'ona expansiva
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -