24.2 C
Pals
Dissabte, 19 juny 2021
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell critica la inversió en les noves dependències de l’IPEP

L'equip de govern, en canvi, defensa que aquesta crítica "no s'ajusta a la realitat"

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El PSC de Palafrugell denuncia que l’Ajuntament de Palafrugell “destini 526.883,68 euros per les obres del canvi d’ubicació de lPEP”, a l’antic Museu de Suro de Palafrugell (edifici d’Arts Escèniques). En canvi, l’equip de govern defensa que aquesta crítica “no s’ajusta a la realitat”.

Juli Fernández, portaveu dels socialistes, afirma que no és una inversió prioritària com ho podrien ser, per exemple, ajudes per a les empreses del municipi.

Assegura, a més, que s'”hipoteca un edifici municipal” que estava destinat a actuacions culturals i socials. Fernández diu que posant l’IPEP a la planta baixa l’edifici estarà “compartit i serà insuficient per les dues activitats”.

Resposta de l’equip de govern

En canvi, l’alcalde del municipi Josep Piferrer assegura que les crítiques no són certes. Explica que gran part del pressupost s’hauria hagut de gastar igualment per acabar les obres de l’edifici, que van quedar a mig fer. Detalla que traslladar-hi les oficines de l’IPEP ha incrementat el pressupost uns 40.000 euros. Ho explica així l’alcalde.

Plaça de gerent

Per una altra banda, els socialistes també critiquen que fa 3 anys que la plaça de gerent de l’IPEP no es convoca. Asseguren que no ho entenen i no saben quina és la raó.

Sobre aquest tema, l’equip de govern assegura que ja hi ha una persona que està fent les tasques de gerència. Diuen que estan satisfets amb la feina d’aquest treballador o treballadora i que, per tant, no troben necessari haver de convocar la plaça.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 16: 2016

El 2016 va ser un gran any per Ràdio Capital i en aquest capítol el repassem!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -