9.7 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

El PSC i + per l’Estartit es presenten a les eleccions municipals de maig en coalició

Ramon Moreno (PSC) i Francesc Ferrer (+ per l’Estartit) actual president de l’EMD de l’Estartit han anunciat la coalició a l’Estartit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El socialista Ramon Moreno i l’actual president de l’EMD (Entitat Municipal Descentralitzada) de l’Estartit, Francesc Ferrer (+ per l’Estartit), han anunciat que es presentaran en coalició a les properes eleccions municipals de maig. Moreno i Ferrer han afirmat que “ens coneixem de fa molt de temps i això ha facilitat la bona entesa”. Francesc Ferrer ha afegit que “estic segur que aquest pacte permetrà que entre l’EMD de l’Estartit i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí torni la concòrdia que s’ha perdut en aquesta legislatura”.

Ramon Moreno per la seva part ha valorat molt positivament el pacte i creu que cal un canvi de govern a Torroella de Montgrí perquè “els darrers anys el govern a complert amb prou feines amb el dia a dia i no té projecte ni infraestructures pensades per a la Torroella de futur. El poble, l’Estartit i les urbanitzacions pateixen la paràlisi del govern i creu que també serà molt positiu per a l’Estartit. “Un canvi de govern a Torroella implicaria més sensibilitat amb l’Estartit i amb el compliment de les transferències i les inversions que a dia d’avui no s’han fet per part d’UPM”.

El president de l’EMD de l’Estartit ha recordat que està a l’espera d’un informe de la Diputació de Girona sobre la denúncia feta per l’entitat sobre la manca d’inversió i de les transferències amb els recursos econòmics per al funcionament del mateix ens descentralitzat. “Les relacions amb el govern de Torroella són difícils perquè no ha complert ni amb les inversions ni amb les transferències de recursos econòmics per a l’Estartit. És necessari un canvi a l’Ajuntament de Torroella per coherència i equilibri amb l’Estartitha explicat Ferrer.

Francesc Ferrer va ser regidor a l’Ajuntament de Torroella els anys 2014 i 2015, i també va ser regidor de l’EMD de l’Estartit del 2015 al 2019. Des de 2019 és l’actual president de l’Entitat Municipal Descentralitzada. Professionalment Ferrer és F&B manager, director de begudes i aliments en el sector turístic, i la seva formació comprèn el batxillerat i formació en hostaleria.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les Tirita Clown també visitaran els residents de Palamós Gent Gran

La tipologia de residents del centre els permet fer una actuació més personalitzada, atenent a les seves necessitats.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -