16.4 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

S’imposa el temps anticiclònic

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després del dia gris i rúfol que va fer ahir, avui la jornada presentarà sensacions de més bonança als termòmetres. I això ho veurem al cel amb núvols alts que el deixaran només mig ennuvolat, amb possibilitat de veure més ullades de sol.

Ahir va ser el pas d’un front molt desgastat que no ens van deixar que el dia fos radiant i avui mica en mica recuperarem la bonança dels últims dies. El matí no serà tan fred com ahir i podrem tenir temperatura mínima entre 0 i 3ºC. La temperatura màxima tornarà a valors suaus i serà molt semblant als 16ºC.

A partir d’avui, la tendència pels propers dies serà el retorn anticiclònic. L’anticicló tornarà a marcar el seu ritme i tornarem a tenir momentàniament estabilitat i variables de bonança amb boirines nocturnes. Però, això serà per pocs dies perquè a partir de diumenge a la tarda arriba un canvi de temps que portarà molta fred i precipitació. I ens portarà a una setmana dels barbuts molt freda i típica. De moment, encara és aviat per concretar l’abast del nou episodi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Travessia Terra de Mar de Palamós comptarà amb una prova federada en l’edició d’enguany

La travessia de Palamós comptarà amb dues distàncies de 2.500 metres, que es podrà disputar com a prova federada i de 1.000 metres, en categoria popular.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -