23 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

El PSC retreu al govern l’adjudicació de les obres de Can Mario sense l’informe de la Comissió de Patrimoni

El grup socialista apunta que es van adjudicar les obres sense tenir el vist-i-plau de la Comissió Territorial de Patrimoni Cultural de Girona

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

En el darrer ple de Palafrugell, el grup del PSC va recriminar a l’Executiu municipal que iniciés el procés de concurs públic per adjudicar les obres de la torre de Can Mario sense esperar l’informe preceptiu de la Comissió Territorial de Patrimoni Cultural de Girona.

El passat mes de març, es van concedir les obres de la torre, que van començar, però segons apunta el regidor d’Obra Pública i Serveis Municipals, Lluís Ros, es van aturar quan va arribar una resolució desfavorable i vinculant de la citada Comissió, el dia 12 d’abril. Ros, però, va explicar que s’havia arribat a un acord per poder impulsar el projecte i que es reiniciaran les obres el proper dilluns 11 de juny.

Ros va garantir que es manté el mateix projecte que es va definir quan es va fer la licitació:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -