13 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

El referèndum a Sant Sadurní de l’Heura

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El referèndum a Sant Sadurní de l’Heura
Loading
/

Bon dia. Avui us faig el comentari tot passejant per Sant Sadurní de l’Heura. No hi ha ni una ànima i tot i així m’he trobat un veí i l’hi he preguntat pel tema, és el tema, no es pot parlar d’un altre tema, és un tema que ens preocupa a tots, i li he preguntat s a Sant Sadurní es podrà votar i m’ha dit que sí.

I m’ha dit, brama que ja corre pels watsapp, per les xarxes socials, m’ha dit que sembla ser que ja ho tenen. Sembla ser que si les meses o els locals o el que sigui que obrin per votar, pel que n’hem dit referèndum, doncs que si en aquella primera hora hi ha gent suficient, força gent, l’agent (sigui mosso, o urbano), que lògicament passarà a veure què passa, doncs que si en aquella hora troba prou gent congregada, es limitarà a aixecar acta i se n’anirà.

Això és el que s’ha dit que passarà o és l’estratègia que s’ha estipulat. I jo us volia dir que a Sant Sadurní, malgrat no hi ha ni cristo, almenys la notícia ja ha arribat. I que el dia 1 d’octubre tot sembla indicar que això és el que farem, votar.

Que vagi bé.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios