12.5 C
Pals
Dimecres, 8 desembre 2021
- Publicitat -

El restaurant Bo.tic, de Corçà, guanya una segona estrella Michelin

Amb aquesta segona estrella Michelin per al Bo.tic, el Baix Empordà ja en suma 4, juntament amb la que té el Restaurant Casamar, de Llafranc i el Terra, de Sant Feliu de Guíxols.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El restaurant Bo.tic, de Corçà ha guanyat la segona estrella Michelin. El restaurant, comandat per Albert Sastregener i la Cristina Torrent, xef i sommelier, respectivament, ofereix des del 2007 una proposta gastronòmica d’autor i creativa, a la vegada que compromesa amb l’essència de la cuina tradicional catalana. La seva gastronomia ja va rebre la seva primera estrella Michelin tan sols 2 anys després d’haver obert les seves portes.

Amb aquesta segona estrella Michelin, el Baix Empordà ja en suma 4, juntament amb la que té el Restaurant Casamar, de Llafranc i el Terra, de Sant Feliu de Guíxols.

El reconeixement al Bo.tic li arriba en un any en el que la gala d’entrega es fa per primera vegada en streaming.
Entre les novetats d’aquest any s’hi compta la creació de “l’estrella verda”, que reconeix aquells restaurants amb una “sensibilitat especial cap a la sostenibilitat”

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’hemeroteca digital de Josep Pla una realitat pel 2022

La Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona en col·laboració amb la Fundació Pla porten mesos treballant en aquesta hemeroteca digital
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -