9.8 C
Pals
Dimarts, 19 gener 2021

El restaurant Bo.tic, de Corçà, guanya una segona estrella Michelin

Amb aquesta segona estrella Michelin per al Bo.tic, el Baix Empordà ja en suma 4, juntament amb la que té el Restaurant Casamar, de Llafranc i el Terra, de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

Detenen un home per cremar quatre vehicles i dos contenidors a Sant Feliu de Guíxols i Palamós

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home de 35 anys, i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte d'incendi i danys

27 classes confinades al Baix Empordà després d’una setmana de segon trimestre

El municipi amb més impacte de coronavirus a les escoles és, amb diferència, Sant Feliu de Guíxols, que té 15 classes confinades. El segueix Palafrugell, amb 4 grups en quarantena.

Rescaten cinc tripulants d’una embarcació bolcada a Calella de Palafrugell

Dos d'ells eren menors d'edat i patien una hipotèrmia lleu

Un de cada tres ingressos a l’hospital de Palamós és per coronavirus

En les darreres 3 setmanes, s'han realitzat entorn de 100 ingressos setmanals a l'Hospital de Palamós
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El restaurant Bo.tic, de Corçà ha guanyat la segona estrella Michelin. El restaurant, comandat per Albert Sastregener i la Cristina Torrent, xef i sommelier, respectivament, ofereix des del 2007 una proposta gastronòmica d’autor i creativa, a la vegada que compromesa amb l’essència de la cuina tradicional catalana. La seva gastronomia ja va rebre la seva primera estrella Michelin tan sols 2 anys després d’haver obert les seves portes.

Amb aquesta segona estrella Michelin, el Baix Empordà ja en suma 4, juntament amb la que té el Restaurant Casamar, de Llafranc i el Terra, de Sant Feliu de Guíxols.

El reconeixement al Bo.tic li arriba en un any en el que la gala d’entrega es fa per primera vegada en streaming.
Entre les novetats d’aquest any s’hi compta la creació de “l’estrella verda”, que reconeix aquells restaurants amb una “sensibilitat especial cap a la sostenibilitat”

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Meritxell Pérez, directora del CAP de Palamós: “hem rebut molt positivament la 1a dosi de la vacuna”

Afirma que tot i la gran participació en la primera dosi, no cal abaixar la guàrdia per la tercera onada de casos que hi ha

Altres notícies