20.6 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

El sisè disc d’Obeses es dirà ‘l’ai al cor’

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després d’un any i mig apartats dels escenaris, Obeses inicien una nova gira amb la qual aniran presentant i desvetllant, periòdicament, el seu sisè disc d’estudi, ‘l’ai al cor’.

La sisena referència discogràfica d’Obeses es vertebrarà i es publicarà de manera diferent a les anteriors. Aquest disc no tindrà una data de publicació concreta, no sortirà un dia específic de l’any 2022 sinó que anirà gestant-se, oferint-se i publicant-se en el transcurs d’aquest mateix any. Un disc per fascicles. Això testimoniarà l’evolució de la banda al llarg de diversos mesos, l’exploració de noves formes expressives, noves estètiques i nous conceptes a mesura que el temps evolucioni.

Assistir a un concert d’aquesta nova gira suposarà l’oportunitat irrepetible de viure en primera persona l’estrena mundial d’alguna de les peces que configuraran el nou repertori del quartet contemporani.

PRIMERS CONCERTS CONFIRMATS DE LA NOVA GIRA

– 25 de març a L’Atlàntida

– 1 de maig al Teatre Bescanó

L’entrada El sisè disc d’Obeses es dirà ‘l’ai al cor’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -