11.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Projectat un nou aparcament al carrer de Pals de Palafrugell

L'Ajuntament ha aprovat inicialment un projecte per posar-hi un aparcament i una àrea per a gossos

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Junta de Govern Local de Palafrugell ha aprovat inicialment un projecte pel condicionament del carrer de Pals. En concret, establiran un aparcament per la grua  
municipal, un aparcament públic i una àrea d’esbarjo de gossos, la qual cosa
s’ajusta amb la classificació contemplada en el POUM de Palafrugell. Es va acordar a la sessió ordinària celebrada el 20 de febrer de 2018. A partir d’ara, s’obre un període d’informació pública de trenta dies hàbils. Això vol dir que el projecte és a les oficines de l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament, al carrer Cervantes núm. 16, a disposició de qualsevol persona que desitgi consultar-lo físicament, o bé a través de la web de l’Ajuntament. Aquest període d’exposició va començar el divendres 8 de març i acabarà el dijous 18 d’abril.

  • La primera fase del projecte consistirà en habilitar una part dels terrenys com a aparcament públic i una part com a dipòsit de vehicles de la grua municipal. També disposaran d’enllumenat públic i un sistema de càmeres de vigilància. Així mateix, es pavimentarà el terreny, es muntaran les portes d’accés a l’aparcament i es posarà la jardineria. El termini previst per a l’execució de les obres contemplades en aquesta primera fase és de 4 mesos.
  • La segona fase es tracta d’emplaçar-hi el recinte d’una AEG (àrea d’esbarjo per a gossos), que respectarà l’orografia i l’entorn. Bàsicament consisteix a delimitar una part del terreny. Per això, caldrà fer un moviment de terres per a les rases de subministrament de serveis i fonaments de les tanques, paperes i portes d’accés, així com jardineria, una font, rètols informatius i uns bancs. El termini d’execuió aproximat és de 2 mesos. 

Mentre que la primera fase necessita un pressupost de gairebé 230.000 euros, amb IVA, la segona demana un de més de 36.000 euros, amb IVA inclòs..  S’ha de considerar que les obres es realitzen al costat d’una escola, pel que s’hauran de prendre les mesures necessàries per compaginar l’entrada i sortida de vehicles a les obres i la protecció necessària al límit del pati dels infants.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -