16.9 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Notícies

El SSIBE aposta per l’atenció al ciutadà en el seu pla estratègic 2018-2021

El SSIBE ha presentat un nou Pla Estratègic de l'Entitat de cara als pròxims anys centrant-se principalment en l'atenció al ciutadà i a la renovació tecnològica

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han presentat el Pla Estratègic de l’Entitat de cara als pròxims anys. L’objectiu, principalment, establir una millor atenció al ciutadà fent-lo particip de les decisions. Aquest nou pla estratègic s’emmarca des del 2018 fins al 2021 i substitueix el fins ara vigent, des del 2014 a l’any 2017.

Aquest pla estratègic és el tercer que el SSIBE treballa i presenta. La col·laboració i la participació de diferents professionals ha portat a la posada en marxa. L’objectiu és que després del treball de fins a sis grups per analitzar, debatre i valorar l’anterior pla; apareguin noves propostes per al futur.

Per poder avançar amb aquestes noves estratègies s’han fet diferents propostes que permetran definir les prioritats de l’entitat de salut. L’objectiu de cara als pròxims anys és una atenció centrada en la persona. És a dir, la idea és posar l’usuari al centre del sistema i implicar-lo en la presa de decisions.

Aquesta atenció serà gràcies a professionals i equips que milloraran en matèria personal i professional. D’aquesta manera hi haurà més integració i una seguretat assistencial, totes dues de qualitat. Aquests equips se centraran en l’atenció de l’envelliment i de la cronicitat. D’altra banda, el SSIBE vol impulsar una projecció institucional durant aquests pròxims anys.

A l’hospital de Palamós, com a altres centres dels Serveis de Saluts Integrats del Baix Empordà hi haurà millores tecnològiques. Es renovaran equips i espais per focalitzar-se en una atenció ciutadana més important. Destaquen que totes aquestes estratègies s’han de mantenir dins del marc dels valors de l’entitat. Professionalitat, confiança i també empatia.

Últimes notícies

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

L’Ajuntament de Verges denuncia un abocament descontrolat d’amiant a Mas Peixet

L'Ajuntament de Verges ha denunciat, a través de Facebook, l'abocament descontrolat d'amiant al costat d'una pista de terra de la zona del Mas Peixet

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Més notícies