11 C
Pals
Dissabte, 26 novembre 2022
- Publicitat -

El SSIBE fa una donació a Càritas de 5,8 tones d’aliments i altres productes bàsics

És el 12è any consecutiu que es fa la donació i s'ha repartit entre Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, la Bisbal d'Empordà i Torroella de Montgrí.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) ha donat aliments, productes per a la higiene personal i de neteja a les delegacions locals de Càritas del Baix Empordà. Segons Revista del Baix Empordà, la donació consta de 5’8 tones d’aliments i productes de primera necessitat, i s’han repartit entre Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, la Bisbal d’Empordà i Torroella de Montgrí.

En el dotzè any consecutiu que es fa la donació, aquesta ha estat possible gràcies a l’aportació del SSIBE i Emporhotel per un valor de 3.300 euros, a la qual s’hi han sumat també les empreses Darnés, Aneto, Dibosch i Anela Fruits.

A l’acte hi han assistit representants de les diferents delegacions de Càritas del Baix Empordà: Maria José Rosich, Marissa Grassot, Eugeni González i Mikel Zabala; el president del Patronat de SSIBE, Lluís Puig; el Gerent de SSIBE, Xavi Pérez; i Miquel Ortega, d’Emporhotel.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Globalsessions – 26 novembre 2022

Tracklist 1. Tiesto Feat Tate McRae - 10-35 (Radio) 2. Selena Faider - Under My Feet (Radio) 3. Crazy Cousinz & Salena...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -