18.5 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Arriba l’ambient de Tardor

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El matí d’avui ja es començarà a notar com una jornada més freda de les darreres que hem anat vivint a la tardor d’enguany. I no estem davant d’un dia amb molta amplitud tèrmica.

Avui el dia serà amb temperatures més fredes: tant les mínimes com les màximes. Anirem dels 9 ºC mínims, als 19 ºC màxims. La notícia meteorològica d’avui serà el descens de les temperatures, sense cap dubte. I notarem que fa més fred. Serà un canvi de tendència que vindrà associat al pas d’un front que escombrarà el territori català d’oest a est i a la nostra comarca ens portarà les conseqüències més palpables, amb nuvolositat i algun ruixat, entre avui al vespre-nit i les primeres hores de demà divendres.

Així doncs, jaqueta a punt. I potser també paraigua perquè tot i el risc baix de precipitació, no descartem algun petit ruixat en l’evolució del nou episodi. També anunciem Tramuntana que queda preparada entre demà divendres i per dissabte també, incrementant la sensació freda. Ja avui, el Servei Meteorològic de Catalunya, per divendres ha activat un avís per vent de nord a la nostra comarca baix empordanesa amb risc de vent superant els 70 km/h, sobretot a la tarda. També hi ha activat un avís per estat de la mar advertint de situació de nord amb maregassa que portarà onades superiors als 2.5 metres d’alçada.

Dir que la nova situació no tindrà ganes de continuïtat, perquè tot i que el cap de setmana serà fred, per la propera setmana remuntarem temperatures altra vegada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -