23.6 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

Instal·laran una alarma a l’escola Llevantí de Mar després de l’últim robatori

L'ajuntament de Calonge i Sant Antoni s'ha compromès a instal·lar-ne una, tot i que afirmen que no forma part de les seves competències

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni instal·larà una alarma a l’escola Llevantí de Mar, després dels dos robatoris que s’han produït durant l’inici d’aquest curs escolar. Des de l’Ajuntament recorden que fer aquesta instal·lació no és competència del consistori, però que tot i així se’n faran càrrec. La presidenta de l’AFA de l’escola Llevantí de Mar, Gisela Alamany, explica que el consistori els va anunciar dimecres passat que instal·larien aquesta alarma durant el Consell Escolar Municipal.

La presidenta de l’AFA recorda que el dimecres 24 d’octubre es van endur diversos ordinadors i efectiu de l’escola. A més, ja havien entrat a robar el primer dia del curs escolar, el 5 de setembre, i es van endur material tecnològic.Gisela Alamany remarca que aquests dos robatoris no són els únics que s’han produït a l’escola, hi ha un històric de robatoris a l’escola.

Gisela Alamany afirma que des del centre ja havien enviat queixes a través de l’inspector de la zona al Departament d’Educació. Amb l’últim robatori, a més, van decidir enviar una carta al mateix Departament, però la resposta que van rebre va ser que no era competència del Departament d’Educació instal·lar aquesta alarma.

Per això, des de l’AFA i la direcció de l’escola van decidir mobilitzar-se i reunir-se cada dilluns fins que es decidís col·locar una alarma al centre per protegir tan el material com les persones. Finalment, ha estat l’ajuntament el que ha pres la iniciativa per millorar la seguretat a l’escola.

La presidenta de l’AFA no només pateix pel material de l’escola i per la pèrdua que suposa. I és que aquest robatoris, a part de provocar pèrdues materials, fan sentir insegurs a pares, alumnes i professors. Per això, explica Gisela Alamany, és tan important la instal·lació d’aquesta alarma al centre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Disfrutar – inside the World’s Best Restaurant

Acclaimed head chef Eduard Xatruch shares secrets behind Barcelona’s culinary masterpiece
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -