10.6 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Recuperació progressiva de la temperatura

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La notícia d’avui, és, sens dubte, la recuperació de les temperatures que es donarà amb el restabliment de l’escalfor solar que aquests últims dies ens ha abandonat.

El titular és clar. Tot i això, el domini del sol no podrà ser de ple perquè tindrem un dia dominat per núvols alts i prims que entelaran l’acció de l’astre rei. Recuperarem ben bé  3 o 4 graus, tant per temperatures mínimes assolides aquest matí, com per les màximes que tindrem durant el migdia. Anirem dels 3-4 graus mínims als 17 màxims.

Al nord de la comarca encara es notarà l’acció freda de la Tramuntana que durant el dia anirà disminuint la seva força. Això i el progressiu augment de les temperatures serà la tendència que seguirà la meteorologia general i per la nostra comarca del Baix Empordà, per tot el que queda de setmana. I de mica en mica, ens posarem amb temperatures més elevades.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -