18.9 C
Pals
Diumenge, 12 maig 2024
- Publicitat -

Torna l’ambient assolellat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dijous retorna el temps assolellat i sense els ruixats d’ahir, que van ser minsos acumulant sols fins a 1 mm a La Bisbal d’Empordà i Torroella de Montgrí.

Durant el matí vent de Tramuntana de força entre fluix i moderat, a la tarda més restringit a l’extrem nord i a la resta del Baix Empordà marinada o Garbí fluix a la tarda.

Tot i l’ambient més sec i agradable al matí a causa del lleuger vent del nord, la darrera matinada ha tornat a ser tropical amb una temperatura mínima que no ha baixat dels 20 ºC a bona part de la comarca. La màxima es situarà avui entre els 30 i 32 ºC.

A la costa tenim maror, onades de més d’un metre al matí, tendència a millorar cap al vespre, però essent superiors a mig metre també demà.

Els dies vinents s’imposa el sol i demà ens acompanyarà la Tramuntana amb cops màxims d’entre 40 i 50 km/h.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Galeria: Així vam seguir el festival d’Eurovisió des de l’estudi de Ràdio Capital

Ja fa alguns anys que a Ràdio Capital ens agradar seguir el Festival d'Eurovisió com si fossim a casa el sogre, amb menjar beure, televisor en marxa i amb comentaris de cunyat. Ho fem, ens ho passem bé i alguns oients ens hi volen acompanyar... i nosaltres contents que sigui així. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -