27.2 C
Pals
Dimarts, 16 agost 2022
- Publicitat -

Albert Giménez i Lisa Derksen Castillo exposen a Begur el seu projecte “Mares rotos”

La mostra es podrà visitar del 8 al 31 de juliol a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles Centre Cultural

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Del 8 al 31 de juliol la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles Centre Cultural acollirà la mostra “Mares rotos” d’Albert Giménez (guanyador del Concurs d’Arts Plàstiques 2020) i Lisa Derksen Castillo. L’acte d’inauguració se celebrarà el divendres 8 de juliol a les 19 h.

Es tracta d’un projecte que barreja i fusiona l’art audiovisual i la pintura. Hi ha alguna cosa que quan mirem cap al mar sempre ens causa curiositat, la formació d’onades quan arriben fins a la platja, trenquen i acaben el cicle. És una mica com el viatge de la vida mateixa, l’onada representa el moviment constant de la vida perquè l’oceà no para de moure’s.

privat:-albert-gimenez-i-lisa-derksen-castillo-exposen-a-begur-el-seu-projecte-“mares-rotos”

La inspiració d’aquest projecte ve de la terra d’aquests dos artistes, la Costa Brava, on habitualment passen hores i hores veient el mar, aquestes onades infinites que mai no acaben i et pots perdre entre les seves formes, cada onada és una expressió única i irrepetible de l’oceà i cadascuna té una forma diferent.

Així doncs, a través d’aquest projecte Albert Giménez i Lisa Derksen Castillo volen transportar l’obra a partir de textures, colors i formes indefinides i que cadascú pugui entrar i perdre’s entre elles, que cada persona vegi el seu propi mar i interactuï amb el que l’estreta línia on allò figuratiu i abstracte es barregin.

La mostra es podrà visitar els dimarts, dijous i divendres de 16 a 21 h; dimecres i dissabte de 09.30 a 14 h i de 16 a 21 h; i els diumenges, de 09.30 a 14 h. Per a més informació sobre les dates i horaris de les exposicions podeu consultar el següent enllaç.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival Portalblau tanca la seva 15a edició amb més de 15.500 espectadors

La direcció del festival ha mantingut enguany la seva aposta per donar espai a totes les disciplines artístiques, un compromís que s'ha convertit en els darrers anys en un tret diferenciador de Portalblau
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -