29.8 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

La biblioteca de Palamós surt al carrer les tardes d’estiu amb l’activitat Biblioplaça

La Biblioplaça es traslladarà a les places de Mas Guàrdies, de Mossèn Gumersind i de Vila-romà.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós organitza, un any més, l’activitat Biblioplaça, promoguda pel Servei de Biblioteques de Catalunya, amb la qual surt al carrer i promou la lectura a l’estiu en àmbits públics dels barris del municipi més allunyats d’aquest equipament.

La Biblioplaça es trasllada cada setmana a una plaça diferent del municipi on hi ubica una carpa i taules i on, de manera totalment gratuïta, s’ofereix el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com, amb l’ajuda de dues dinamitzadores, activitats de dinamització lectora i de promoció cultural.

Aquesta activitat permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d’una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. A més, també fomenta la convivència a partir d’una activitat de promoció cultural que genera nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

La proposta té lloc durant els mesos de juliol i agost, cada tarda de 18 a 20 h, excepte els dijous, i durant una setmana a cadascun dels espais escollits.

La programació s’ha iniciat aquesta setmana a la plaça de Mas Guàrdies, la següent, de l’11 al 15 de juliol, serà a la plaça de Mossèn Gumersind de Sant Joan; del 18 al 22 serà a la plaça Vila-romà de la zona d’Es Pla, i tancarà el mes de juliol, repetint a la plaça Mas Guàrdies.

La programació de la Biblioplaça es repetirà en els mateixos indrets durant el mes d’agost: de l’1 al 5 a la plaça de Mossèn Gumersind; del 8 al 12 a la plaça Vila-romà; del 16 al 19 a la plaça de Mas Guàrdies; del 22 al 26 a la plaça de Mossèn Gumersind, i finalment del 29 d’agost al 2 de setembre a la plaça de Vila-romà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell tindrà un protocol d’actuació en cas de punxades a l’oci nocturn

L’Ajuntament de Palafrugell, mitjançant la Policia Local, està treballant en la confecció d’un protocol específic per abordar les punxades als espais d'oci nocturn del municipi. Aquesta setmana s’ha reunit amb els empresaris del sector, concretament amb els responsables de l’establiment Costa Este.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -