17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Divendres amb més sol al matí i cap de setmana d’hivern

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La pluja o plugims del passat dijous van deixar quantitats entre minses i poc abundants. En destaquem els gairebé 5 mm de Castell d’Aro, 4 mm a Palafrugell i poc menys de 2 mm a la Bisbal d’Empordà i Torroella de Montgrí.

Divendres es presenta amb temps més assolellat al matí i alguns intervals de núvols prims, que al final del dia seran més abundants, localment amb la formació de bancs de boira durant la propera nit. Pel que fa a temperatura, poca amplitud tèrmica, valors mínims de 10 ºC i màxima propera als 15 ºC.

Entre la nit de divendres i matinada de dissabte el pas d’un front fred portarà algun ruixat de curta durada associat i un cel més tapat l’inici de dissabte, però darrere seu entrarà la Tramuntana amb cops de vent que poden superar els 50 km/h a la meitat nord i  litoral del Baix Empordà, amb més clarianes i ullades de sol la resta de jornada.

Del cap de setmana destaquem l’ambient fred de ple hivern, especialment la nit de dissabte i matí de diumenge.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -